Важно!

Старт

Гигалан ем вече има покритие в гр. София,  кв. Княжево, кв. Карпузица, м. Гърдова Глава, вилна зона Килиите, м. Мала Кория и района на кв. Овча Купел, кв. Лагера, кв. Славия, кв. Кръстова Вада и кв. Младост 4  предлагайки на своите клиенти интернет и телевизия с безкомпромисно качество на най-добри цени. 

За повече информация или записване тел. 0894 442 559

Интернет

Стандартни абонаментни планове за дома / БЕЗ ОБВЪРЗВАЩ ДОГОВОР!!! *всички цени са крайни
максимална
скорост
Абонамент
Цена
скорост BG
скорост INT
Срочен
договор
25 Mbps

Сърф

15 лв. 
25 Mbps  25 Mbps
 НЕ
100 Mbps

Турбо

20 лв. 
100 Mbps 100 Mbps
 НЕ

500 Mbps new

 ГигаНет

30 лв.  
 500 Mbps 500 Mbps
НЕ

 

 
За всички стандартни планове при предплащане на 3 месечни такси получавате 4-ти месец безплатно. Без инсталационна такса и без никакви допълнителни такси. Всички скорости са максимално достижими във всеки момент, но не са гарантирани. Фирма Гигалан не предлага гарантирани скорости поради факта, че мрежата ни е изградена да поддържа скоростите във всеки един момент до крайния клиент. Нашата мисия е всички обявени скорости да са достижими във 100% от времето, без значение натоварването на мрежата.
Гигалан не предоставя крайно оборудване за ползване (рутер, суич, модем и т.н.). За използване интернет от Гигалан всеки клиент трябва да си закупи оборудване според абонамента който ще използва и необходимите технически възможности на устройството които са му необходими. За всички абонаменти download/upload=2/1

Услугата може да се прекрати по всяко време без заплащане на неустойки или други такси с предизвестие в свободен текст 24ч. преди изтичане на предплатен период подадено по email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., по viber, WhatsApp, Telegram на номер: +359894442559 или на място в офис. 

**цената се отнася само за интернет абонамента, телевизия се заплаща отделно

 
 

 

 

Стандартни абонаментни планове за бизнес клиенти / БЕЗ ОБВЪРЗВАЩ ДОГОВОР!!! *всички цени са крайни
максимална скорост
Абонамент
Цена
скорост BG
скорост INT
Срочен договор
75 Mbps
Гейм
50 лв. 
75 Mbps 35 Mbps
 НЕ
100 Mbps
Турбо
60 лв. 
100 Mbps 50 Mbps
 НЕ

150 Mbps new

 Про 1
70 лв. 
150 Mbps 100 Mbps
НЕ

200 Mbps new

 Про 2
80 лв.  
200 Mbps 150 Mbps
НЕ

500 Mbps new

 ГигаНет
100 лв.  
 500 Mbps 300 Mbps
НЕ

 


 

Използването на бизнес абонаментен план е обвързано само и единствено с условията за поддръжка, т.е. всеки офис/фирма/бизнес/частно лице може да избере да ползва както бизнес план, така и абонаментен план за дома. При използване абонаментен план за дома времето за реакция при авария е според общите условия на фирмата. 
За всички стандартни планове при предплащане на 3 месечни такси получавате 4-ти месец безплатно. Без инсталационна такса и без никакви допълнителни такси. Всички скорости са максимално достижими във всеки момент, но не са гарантирани.  
Фирма Гигалан не предлага гарантирани скорости поради факта, че мрежата ни е изградена да поддържа скоростите във всеки един момент до крайния клиент. Нашата мисия е всички обявени скорости да са достижими във 100% от времето, без значение натоварването на мрежата.
Всички бизнес клиенти се обслужват приоритетно. Средно време за реакция при възникнал проблем след подаване на заявка - 10мин. Максимално време за реакция при възникнал проблем след подаване на заявка- 1час. Време за реакция е времето от подаване на заявка за възникнал проблем до започване работа по установяване на проблема,  и важи за часови диапазон между 08:30ч. - 19:00ч. всеки ден (вкл. официални почивни и празнични дни). Времето за отстраняване на авария може да варира поради характера на аварията (пример: при скъсан оптичен кабел - има ли достъп до мястото на аварията, метерологични условия, има ли нужда от претегляне на нов кабел и т.н.).  
Гигалан не предоставя крайно оборудване за ползване (рутер, суич, модем и т.н.). За използване интернет от Гигалан всеки клиент трябва да си закупи оборудване според абонамента който ще използва и необходимите технически възможности на устройството които са му необходими. 

Услугата може да се прекрати по всяко време без заплащане на неустойки или други такси с предизвестие в свободен текст 24ч. преди изтичане на предплатен период подадено по email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., по viber, WhatsApp, Telegram на номер: +359894442559 или на място в офис. 

За всички абонаменти download/upload=2/1
.